"Nie ma bowiem takiej rzeczy, której wola ludzka nie byłaby w stanie osiągnąć przez dobrowolne działania jednostek połączonych we wspólnym wysiłku".

Alexis de Tocqueville

Projekty

Dzisiaj jest: Wtorek
20 Listopada 2018
Anatol, Edmund, Feliks, Jeron,
Oktawiusz, Sędzimir

Zodiak: Skorpion

KONTAKT PDF Drukuj Email
wtorek, 20 marca 2018 06:19

Stowarzyszenie Klub Sportowy

OLIMPIA ?OCHW

07-130 ?ochw, ul. Wyspi?skiego 20

stowarzyszenie.olimpia(at)gmail.com

www.stowarzyszenieolimpia.pl

REG. 141218362 NIP: 8241752295

Bank Sp?dzielczy w ?ochowie:

04 9233 0001 0012 7736 2000 0010

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej RODO) uprzejmie informujemy, że:

• Administratorem Twoich danych osobowych (ADO) jest: Stowarzyszenie Klub Sportowy Olimpia Łochów
  • Nasze dane kontaktowe to: Stowarzyszenie Klub Sportowy Olimpia Łochów, ul. Wyspiańskiego 20, 07-130 Łochów, stowarzyszenie.olimpia(at)gmail.com
  • Dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust 1 lit. b, f RODO, czyli do zawarcia i realizacji umowy cywilno-prawnej, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, oraz do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy. Dane przetwarzane będą także w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora. Prawnie uzasadnionym interesem ADO jest: dochodzenie roszczeń wynikających z przepisów prawa.
  • Podanie danych jest niezbędne do udziału w zajęciach/turnieju, zawarcia umowy / wyrobienia licencji zawodnika lub trenera (instruktora)/
  • Odbiorcą danych osobowych mogą zostać:
  1. STOWARZYSZENIE KLUB SPORTOWY OLIMPIA ŁOCHÓW
  2. POLSKI ZWIĄZEK UNIHOKEJA
  3. MINISTERSTWO SPORTU I TURYSTYKI
  4. INSTYTUT SPORTU MŁODZIEŻOWEGO
  5. MIĘDZYNARODOWA FEDERACJA UNIHOKEJA (IFF)
  6. MAZOWIECKI OKRĘGOWY ZWIĄZEK UNIHOKEJA
  7. UBEZPIEZYCIEL
  • Dane będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji celów przetwarzania wskazanych w pkt 3.
    1. W zakresie realizacji umowy, przez okres do jej zakończenia, po tym czasie dane będą przetwarzane przez okres wymagany przez prawo lub przez okres niezbędny do dochodzenia roszczeń;
    2. Jeżeli wyrazisz zgodę na przetwarzanie danych, dane będą przetwarzane do chwili jej wycofania.
    3. W zakresie realizacji uzasadnionych interesów ADO, dane będą przetwarzane do chwili pozytywnego rozpatrzenia wniesionego przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania danych.
  • Informujemy o przysługującym prawie do:
    1. dostępu do swoich danych osobowych i żądania ich kopii,
    2. sprostowania swoich danych osobowych,
    3. żądania ograniczenia przetwarzania swoich danych, w granicach prawa,
    4. przenoszenia danych,
    5. usunięcia danych, jeżeli nie jest realizowany żaden inny cel przetwarzania, np. zakończono przechowywanie dokumentacji w okresie wynikającym z przepisów prawa.

W stosunku do danych przetwarzanych na podstawie prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora przysługuje Ci prawo złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych.

Z uprawnień możesz skorzystać kontaktując się pisemnie lub e-mail z ADO (pkt 2).

• Informujemy o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego. W Polsce organem takim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
Poprawiony: wtorek, 04 września 2018 17:01

PARTNERZY